24 Aralık 2022 Cumartesi

bu yılın sonu

        Bu yılın bitmesine bir hafta kaldı. Son üç aydır yeni evimizdeyiz. Yeni bir sehirde: Stockholm. Henüz iş bulamamış olmam dışında herşey harika. Blogda ne yazıcağıma hala karar veremedim. 

        Bu aydan birkaç fotoğraf ekliyorum. Buralar çok güzel. Hayatımda geçirdiğim en soğuk günler. Ama güzel, iyi giyinince sorun yok. Şehirde yürümeler, cafelerde okumalarla ve tabii üniversite kampüste geçiyor son zamanlar. Slussen, Östermalm, Odenplan, Djurgarden sevdiğimiz yerlerden bazıları. 

        Hiç iyi bir blogcu değilim muhtemelen. Düzenli blog okumadığımı da ekleyecek olursam, şaşırtıcı bir durum değil belki de. Yıllar sonra niye böyle tekrar başlayasım geldi bilmiyorum. Belki zamanla anlarım. Ya da belki sadece böyle seyrek seyrek, yılda birkaç kez yazarım. Yazdıklarım neyle ilgili olacak bilmiyorum şuan. Zaten makalelerimi yazmam, kitabımı yazmam gerekiyor, çünkü yazmak istediklerim çok. Önce uyumalıyım ama, sevgili uyku teşrif ederlerse tabii... gece üçü geçti saat, zaten kısa olan Stockholm kış gününü kaçırmamak lazım. Dün sabah öyle güzeldi ki gün...






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder